Ska det bli en resa i vinter tro?

Något vi i hela familjen gillar att göra, det är att resa. Det är inte bara vanlig charter till solen som gäller, utan vi testar gärna på olika typer av resor. En annan sak vi gillar, det är att åka skidor. Jag har funderingar på att se över om det inte är möjligt att ta en flygresa Alperna. Kanske kan boka in att åka till Alperna över lovet. Dock är det ju ofta så att det är dyrare att ta en skidresa just över lov, eftersom det är då de flesta barnfamiljer åker. Men skolan har ju sina regler med att ta ledig och så vidare.

Inte bara skidor

Vi gillar inte bara att åka skidor, utan det är även snowboard, samt andra vinteraktiviteter som är trevligt. Har tidigare testat både scooter och hundspann. Får se om det blir så i vinter med, om vi tar och tar en skidresa.

Kanske boka resa till solen?

Sen vore det inte fel att även komma iväg ett slag till solen med, inte bara Alperna. I och för sig har vi haft en bra sommar här hemma i Sverige, så suget att åka utomlands till ett varmt land är inte lika stort, som det annars kan vara när sommaren regnat bort här hemma. Samtidigt, så är det inte fel att komma iväg på en sån här resa oavsett. Det är inte fel med miljöombyte liksom.

15 Sep 2018