Ont om plats i frysen är rätt vanligt

Snart december och det börjar bli dags att planera bakning av lussekatter, kakor, pepparkakor och mjuka kakor och ... jag, det ska bakas så det står härliga till! Men med en bra bärsommar och gott om frukt att plocka så står jag inför ett problem. Frysen är full och det finns ingen plats för vare sig bullar, kakor eller matlådor. 

Dags att investera i en frysbox kanske?

Med en frysbox får man plats med betydligt mer än i en vanlig liten frys. Så jag har suttit och jämfört frysboxar på bästitest365.se där de tagit fram några av de bästa på marknaden. Men den stora frågan är ju hur stor frys jag kommer att behöva? 

Jag vill ju inte köpa en för att stå inför samma problem en gång till när även boxen är full. Jag ringde mamma för att be om lite råd hur man ska tänka och det hon sade fick mig att skratta. 

"Det spelar ingen roll hjärtat, du kommer att fylla dem alla även om du har 5 frysboxar!"

Och hon har nog rätt! Så det bästa är väl att satsa på en box som får plats där jag tänkt ställa den och att den inte blir för dyr. Det jag vill att den ska ha är minst två lådor eller korgar som går att flytta på. Då kan jag få lite ordning där. Sen måste den vara tyst också för jag kommer bli tokig om dens tår och brummar. Men den saken är svår att se online, så jag får nog gå till en butik och känna och klämma lite först. 

28 Nov 2021