Satsa på annorlunda julklappar till barnen i år

De allra flesta barn, de har idag ett överflöd av leksaker och högen växter varje år, då det är födelsedagar och julafton. Men, det är inte ett måste att köpa en massa leksaker och prylar till dem. Det finns en massa andra bra saker att ge dem istället. Det kan vara upplevelser, tid, kurser och annat. Tänkte dela med mig av flera bra tips vad du kan ge dina barn istället.

Ge dina barn vettiga julklappar

Nu beror ju en del på hur gamla dina barn är, vad som passar att ge dem. Lite äldre barn, med intresse för särskilda saker kan ju få en kurs i något. Kanske de vill lära sig dansa, eller rida? Eller är det att lära sig måla de vill göra? De lite mindre barnen kan få tid med dig, där ni bara gör kul saker, utan telefoner, utan massa krav och måsten. Det kan vara att tillbringa en hel dag i badhuset, eller gå till en vattenlekplats, läs mer om sådana på vortex-cado.se. Det kan även vara en pysseldag hemma eller ett presentkort där det står att ni gör exakt det barnet vill göra, inom rimliga gränser förstås. 

Om du vill ge bort inslagna paket, satsa då på att ge böcker, spel, lego, tekniska experiment och annat. Såna saker är bra för hjärnan, koncentrationen och motoriken. Eller varför inte öppna upp ett sparkonto, med en bra start i form av en slant. Eller ge ditt barn ett årskort till ett favoritställe! Det kan vara nöjesfältet eller ett museum eller ett lekland.

10 Dec 2020