Pyssel med egna fejset är kul

Att sitta hemma och på egen hand testa olika metoder för att sminka sig är skoj, att göra det professionellt är fantastiskt. Det var när jag satt och letade en bra salong för sminkning på Timecenter.se som jag råkade snubbla över något som heter framsförlängning och jag blev givetvis nyfiken. Jag gillar ju att hålla på och fixa med mitt ansikte, och att gör amig fin är något jag verkligen brinner för. Så självklart ville jag testa även denna form av skönhetsfix. 

Snyggt, enkelt och riktigt skoj

jag letade upp en salong som utför fransförlängning i Stockholm på den sidan, och det fanns flera stycken. Jag tog första bästa och bokade in en tid via deras online bokningssystem (väldigt smart för övrigt för man slipper ringa och boka tid, allt sker online) och ett par dagar senare låg jag där och skulle få längre ögonfransar. Det tog lite mer än två timmar för henna att bli klar och när jag kollade mig i spegeln så blev jag överlycklig. Det var skitsnyggt ju! 

Fick inte duscha på ett dygn

Limmet de använde måste torka i lugn och ro, så man får inte duscha eller tvätta sig i ansiktet på ett dygn. Jag önskar jag hade vetat om det tidigare! Då hade jag givetvis duschat innan jag gick till salongen. Nu fick jag gå omkring och känna mig lite smutsig, men det var det värt! Jag kommer definitivt att gör fransförlängningar igen i framtiden. Ingen tvekan om den saken. 

22 Mar 2019