Längtar till Spanien

Jag älskar att resa och det lite varstans ut i världen. En av mina favoritplatser är dock Spanien. Har tappat räkningen på hur många gånger jag har varit där. Jag har funderat nu ett tag på att kanske köpa en egen lägenhet där. Satt och läste på ett Spanienforum, det fanns trådar som Tips på hur man ska sälja lägenheten i Spanien, men även hur man ska göra när man köper. Jag vet inte vilket område jag vill bo dock. Barcelona är vackert, men det är även Torrevieja och den spanska solkusten med för den delen!

Det finns ju en massa bra öar med

Det är inte bara Spanien som är så att säga spanskt. Även Kanarieöarna tillhör ju Spanien. Även där har jag varit flera gånger. Då främst Gran Canaria och Teneriffa. Det kanske är bättre att ha ett hus eller lägenhet där. Det är ju varmare året om. Spanien i sig är ju i Europa och styrs av det vädret. Kanarieöarna ligger utanför Afrika och det gör det varmare. 

Åka på semester

I första skedet nu är det inte att köpa, även om jag drömmer om det ibland. Jag ska dock om ett tag åka ner två veckor på min semester. Har ju flera spanska vänner där som jag mer än gärna umgås med. Det ska bli trevligt och jag ser fram emot att åka. Bara att börja räkna ner dagarna nu då, inte långt kvar!

10 Jun 2018