Grymt sugen på att göra om i badrummet

Jag har kikat en massa på nätet det senaste och sett så många fina badrum. Jag är bra sugen på att även göra om här hemma. Dock vet jag inte om det är ett måste att göra en hel badrumsrenovering Uppsala, eller om det räcker att fräscha upp det jag har, genom små enkla medel. Det går ju förändra bra mycket genom små detaljer så att säga. 

Fräscha upp på enkelt sätt

Jag har sett en massa tips som man kan göra för att fräscha upp badrummet snabbt och enkelt. Bland annat kan man ju måla fogarna, alltså det som är mellan kakelplattorna. Det finns ju en massa olika sorters fogfärg i olika kulörer. Kaklet kan man även det förnya, genom att köpa kakeldekor eller dekaler och sätta upp. Det finns ju hur många olika sådana som helst.

Om man har en plastmatta i badrummet så kan man måla om den läste jag. Dock kan man inte göra det med kakel eller klinker.

Andra sätt att förnya på är att köpa in nya saker till badrummet. Som nytt badrumsporslin, nya skåp och hyllor, ny spegel med mera. Sen även nya badlakan, handdukar, mattor med mera. Går ju även byta draperi til duschen och sedan även sätta in växter i badrumet.

Får se hur jag gör, om det blir en badrumsrenovering från scratch eller om jag nöjer mig med att fräscha upp det på enklare sätt.

28 Aug 2020