Fixa bästa festen

Det finns många anledningar att ställa till med fest. Det kan vara för att fira en viss högtid, någon fyller år, bröllop eller något annat. För de allra bästa dekorationerna kan du vända dig till Festligheter. De har det mesta du kan tänkas behöva. Utöver bra dekorationer så är det en del annat att tänka på för att få till en bra fest. 

Bjud in till fest

Det är bra att i god tid skicka ut inbjudingar till festen, gärna med ett OSA-datum. Du kan skicka det på posten, eller göra ett event på Facebook, det som passar bäst. Planera din fest bra, för det är så att säga A och O att det ska bli bra.

Sedan var det ju detta, om du ska bjuda på mat eller inte och i så fall vad om du ska. Om du ska ha mat, se då till att det är en blandning av rätter som kan tilltala alla gäster, det vill säga både kött, fisk och vegetariskt.

Ha ett tema

Ett tema eller en röd tråd gör det lättare att få till en bra fest. Det kan då genomsyra det hela, från dekorationer, till mat, till eventuella aktiviteter. Just aktiviteter på en fest är inte fel att ha. Det kan vara lekar, eller musikkquiz eller kanske en tipspromenad. 

Se även till att ha en bra lokal. Är det på sommaren så går det ofta bra att vara ute och ha ett partytält. Är ni inte så många så kan du ha det hemma, eller så hyr du en lämplig lokal. 

4 Oct 2020