Bra resmål för dig med barn

resa med barn

Det är hur mysigt som helst att resa med hela familjen. Det finns idag en massa bra resmål som passar bra för dig som har barn. Det är inte bara sol och bad, utan det passar lika bra att åka till olika storstäder. Det hela handlar ju så klart om vad ni i familjen föredrar att göra och se. Ska ni åka till ett ställe för att sola och bada så kan det vara bra att satsa på badmössa barn så väl som att köpa snorkel set barn. Många barn älskar ju att tillbringa timmar i vattnet, oavsett om det är poolen eller i havet.

Tips på bra resmål

Om ni vill ha en storstadssemester så är det inte fel att besöka London. Denna stad har mycket att erbjuda både för stora och små; åk pariserhjulet The London Eye, besök härliga Hyde Park, åk båt på Themsen eller spana in London Zoo. Även Stockholm är en storstad värt ett besök, där finns det alltid nya saker att upptäcka.

För sol och bad så är det inte fel med Mallorca. Bada vid Es Trenc, besök den fina bergsbyn Deia, fynda på loppis i Consell eller ät en massa goda saker på den härliga matmarknaden, San Juan Gastronomic Market, mitt inne i Palma som fiffigt nog har en lekplats utanför för de små. 

USA är ett fantastiskt resmål annars, och det finns flera spännande destinationer. 

Ett annat resmål, som inte är fel att besöka, är Sri Lanka. Här finns det kristallklart vatten, fantastisk natur, rikt djurliv, mycket kultur och några av världens bästa stränder. Ta gärna en safari i Yala National Park där ni kan stöta på vilda leoparder och elefanter.

 

 

7 Oct 2019