Bra idé ha ett resekort

Något som är bra att ha då man är ute och reser, det är ett så kallat resekort. Det är då en form av kreditkort kan man säga, som har fokus på att erbjuda bra saker i samband med att man reser. På Crediwizz.com går det att jämföra olika kort med varandra, för att hitta det som passar bäst. Med ett resekort kan man boka resan och i samband med att man använder kortet får man även försäkring, samt att det ofta går att få resebonus. Det brukar även vara så att man växlar pengarna lite billigare samt att man kan få en resekredit. Det är ju skönt att kunna unna sig vad man vill på resan och då ha krediten i nödfall om det behövs.

Bra med extra försäkring

Just att vara försäkrad då man reser är viktigt. En del kan få en bra försäkring via sin hemförsäkring samt att resebolag erbjuder ibland att man kan köpa till en sådan till sin resa. Genom ett bra resekort kan man även få en bra kompletterande försäkring. Dessa skiljer sig åt, beroende på vad för kort man väljer att ha.

Bra med extra pengar

Även om du kanske sparat för att ha pengar på resan kan det vara skönt att veta att det finns mer pengar vid behov. Det med kredit på resekortet. Det är inte ett måste att använda den, men det är ju bra att veta att det finns möjlighet till det om du vill. 

2 Apr 2021