Alla cyklar behöver service

Om man har en cykel, en vanlig eller en elcykel är det bra att ta hand om den. De håller inte för evigt så att säga om man inte underhåller dem. Det är bra att se till att de alltid står skyddade samt att man alltid har luft i däcken som exempel. Är det så att det är fel på cykeln, ja då kan de vara bra att ta den till cykelverkstad, för cykelservice Kungsholmen. Samma sak om du behöver cykelservice Stockholm så klart!

Skillnad på cykel och cykel

Det är ju en del skillnader på en vanlig cykel och en elcykel. Har man en elcykel så kan det vara bra att gå till en cykelverkstad som vet hur de fungerar. Det är ju en elmotor på den, som kanske har behov av att ses över. Inte säkert de kan det på alla verkstäder för cyklar. Det beror ju på vad de har för kunskaper.

Jag är nöjd med min cykel

Jag själv har en elcykel sedan ett tag tillbaka. Just nu har jag inte direkt cyklat på den, det har vart en del snö. Men till våren kommer den allt komma fram igen. Jag cyklar rätt så mycket så tyckte det var värt att satsa på att köpa mig just en elcykel. Det valet är jag nöjd med får jag säga. Sen har vi en elcykelverkstad nära där jag bor om det skulle hända något med den, det är ju bra.

2 Feb 2019