Nu hänger det på håret igen *kul redigerarskämt*

Idag ska jag färga håret. Igen. Eller, fortfarande. Min tråkkvot har slagit till som beräknat efter 2 månader och jag är i plötslig akut behov av förändring. Ringde frisören och hotade med hembesök (pga måste färga omedelbart när tanken slagit mig, impulsivbeslut är mitt vardagsknark). Bad att få ball Robynvit page – och hon vägrade. VÄGRADE! Påstod att hon skulle bli tvungen att skicka hem mig med Marie Fredriksson-frilla eftersom mitt hår tydligen blivit utsatt för ”så många experiment” det senaste halvåret (hmpf) och nu kommer ramla av i stripor vid eventuell avfärgning. Istället ska vi kleta dit någon form av beige surflook. Hoppas på hårnirvana. Så är det med det, säg hej då till mörka fluffet!

7 thoughts on “Nu hänger det på håret igen *kul redigerarskämt*

  1. ”För många experiment..” låter lite väl bekant. Jag färgade håret från blont till vinrött till svart till platinablond under typ.. två månaders tid. Snacka om att förstöra sitt hår, typ hälften föll av. Nu har jag helt enkelt beslutit att jag inte färgar håret längre. Bittert, men vill jag ha något hår kvar om tio år så måste jag helt enkelt. Suget att färga igen blir grymt svårt att motstå då folk färgar håret i as tuffa färger, känn dig träffad!😉

    Men surflooken kommer bli grymt snygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s