På det fjärde ska det ske

År 2010 var året jag senast somnade innan klockan 03 på morgonen. År 2011 har erbjudit på tok för mycket tankar att tänka för att kunna duna in i normal tid. Dessutom stretar jag emot, eftersom jag är ett vuxenbarn och har fått för mig att allting normalt är tråkigt och vanligt och svennebananigt OCH DÅ MÅR JAG HELLRE DÅLIGT ÄN ÄR SOM ALLA ANDRA. Suck. Nu, om ni ursäktar mig ska jag inta min kakmiddag på hallgolvet.
För att jag kan.

3 thoughts on “På det fjärde ska det ske

  1. Skriv på boken så kanske du somnar:) Det blir ju inte bättre sen när du har hittat din skäggige skogshuggare…Killar kan ju somna direkt efteråt men tjejer blir ju pigga av nån konstig anledning:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s