Fyra timmar kvar…

Jag har väntat. Jag har verkligen väntat. Abstinensen har nästan tagit livet av mig. Jag har köpt specialgjord blodapelsinläsk på True Blood-flaska, i smaken O-positive. Jag har haft allt annat än rumsrena drömmar om min favvovarulv Alcide, som gärna får bita mig var han vill, och i ett desperat försök att döva de sista skakningarna såg jag hela Vampire Diaries-produktionen förra veckan. Ingenting hjälper. Ingenting annat än den frälsning som kommer om fyra timmar i form av blodigt, våldsamt vampyrsex, förbjuden åtrå och bitmord. Och varulvsmums. Den lyckan.

Mer på ämnet:
Jag är Twiligtolist
Update: Operation blod
Synd på så trevlig tjej

4 thoughts on “Fyra timmar kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s