Remember me as a time of day

Redan tidigt i morse, vid 11-tiden, när jag satte mig på en kökskniv, misstänkte jag att den här dagen tänkte sparka mig i mellangärdet. När min spinninginstruktör sedan torterade mig med E-Types 90-talshits i en timmes tid, visste jag säkert. Efter det har det varit en enda lång klantfest. Jag missade två möten, tappade laptopen i köksgolvet – och klev med sandaler i vad jag bävar inte var en vattenpöl, utan en kisspöl. Dessutom lovade jag min doktor att fasta efter klockan 22, då jag ska ta blodprov i morgon bitti, och i förebyggande svältsyfte såg jag därför till att föräta mig på mozarella. Min mage har således svällt upp till en gigantisk risballong, är uppskattningsvis sju månader preggers. Fint.
Och, det fortfarande är 47 minuter kvar på den här tisdagen, så om ni ursäktar mig ska jag gå och snubbla över någonting.

8 thoughts on “Remember me as a time of day

  1. Kul att Du skriver, det där med kökskniven det är inga problem för att ni verkar ha känt varann sen innan, det med spinningsinstruktören , byt ut honnom mot grannen mittemot för då blir det åtminstone roligare för dig. Synd om lapptoppen, jag hade inte velat byta plats med den inte, och det där med att Du ofta råkar för obehag, hur kan Du lyckas med det!? alltid spännande att läsa Dina rader… En nöjd läsare.

  2. Såna dagar är bara till för att vi ska uppskatta alla de andra så mycket mer (bara för att vara så där käckt positiv). Men E-type hade förstört hela min dag också kan jag lova.

  3. Oh så jag saknat dig och dina härliga inlägg!
    Förlåt, jag vet att man inte borde skratta åt andras misär men inlägg som dessa helt enkelt light up my day, varenda gång! Förstår helt enkelt inte varifrån all den här kreativiteten kommer ifrån, avundas!:) Men så underbart att ha dig tillbaka, up and going, igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s