En obekväm sanning

Alltså, vet ni hur obekvämt det är för mig att jag – efter att ha tvättat händerna på en offentlig toalett – måste gå igenom processen med att vira in dom i tio lager papper för att kunna ta i dörrhandtaget? (Annars blir de handtagsbesudlade med urinaids och böldpest.)
Jätteobekvämt.

12 thoughts on “En obekväm sanning

  1. Med tanke på hur många som inte tvättar händerna så förstår jag dig. Dom har nog aids i hjärnan, enda förklaringen till att dom inte gör det😦

  2. oftast finns det bara en handtork som inte hjälper mycket….Gå inte på toa alldeles innan ett möte där du vet att du kommer att hälsa o skaka hand:)

  3. Med tanke på att flertalet inte sköter sig på offentliga platser så förstår jag att Karin känner obehag, hon är nog inte ensam om den känslan, Kul att hon är tillbaka med sitt bloggande… :)

  4. Går du in på toaletten igen när du väl öppnat dörren och slänger pappret (förutsatt att det är några steg mellan pappaerskorg och dörr), typ en stor toalett) och sedan trycker igen dörren med foten från utsidan? För du stänger väl inte dörren med handen, om du inte har de tio lagrerna kvar på handen dvs?

  5. Haha, jag är likadan. Stänger av kranen med armbågen och är det ett vred har jag en pappersbarriär mellan min hand och vredet. :p Spolknappar och belysningknappar är också rätt äckliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s