Fan.

Alltså, jag googlade lite hälsosajter för att ta reda på hur hälsosam min godpuddingsobsession egentligen är. Inte alls, visar det sig. Kåstrådgivningssubban påstår att, och jag citerar: ”Absolut är det bra mat. Om du tränar regelbundet kan du unna dig två, kanske tre, skivor i veckan”. Man ba; eeh.. hur funkar två puddingar? Om dan.

22 thoughts on “Fan.

 1. Förlåt men det låter ju JÄTTEkonstigt. Det är vad jag vet inte särskilt kaloritätt, och inte bisarrt sammansatt annars heller. Vad är det för mupp du hittat?

 2. För första gången någonsin så ska jag vara seriös och pekpinnig.
  Karin my dear, kolla ditt järnvärde, du förstår, har man för mycket av den saken så kan det bildas blodpröppar (Sa han som inte ens får titta på leverpastej, blodpudding, broccoli, spenat och annat gott som innehåller för mycket iron, jag kan dö då)

   • Att ha tjockt blod och som i mitt fall för tjockt blod har nog inget med könet att göra, det är en beskaffning helt enkelt och ett genetiskt arv
    Fördelen är att man får en sjukt bra läkningsförmåga och sällan eller aldrig fryser men nackdelen är en förhöjd risk för blodproppar och stroke (Min mor gick bort av den anledningen) MEEEEN där finns det en fördel i nackdelen och det är att man bör dricka mer alkohol och har en ”laglig” rätt att få vara lite lätt alkoholiserad sådär och det i förebyggande syfte.
    Nackdelen för min del är att jag inte gillar att vara packad så där sitter jag på mitt moment 22 och vinglar.

    Jag kan ju inte dig Kakan men jag är ju rädd om dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s