Update: Operation Blod

Nu har jag förtärt blodpudding varje dag i tolv dagar. Fem av dessa dagar åt jag det två gånger. En gång åt jag det istället för chips! På riktigt. Det är det enda jag vill ha. Hela min kropp skakar efter det, hela tiden. Värsta fantomgravid-cravingen. Jag skyller på alla dessa vampyrserier. Grisblod i köttig pudding har blivit mitt True Blood.

19 thoughts on “Update: Operation Blod

  1. Äsch, inget fel på att äta blodpudding, jag har också bara ätit det de senaste dagarna. Gott, snabbt och billigt, helt perfekt ju. =)

  2. Tycker det verkar som om du fått mina gravidcravings för jag har (tråkigt nog) INGEN! Det var ju en av de sakerna jag sett fram emot, att få väcka blivande pappan klockan tre och bara ”Du måste åka och handla hjortronsylt och stekt strömming* NU!!”

    (* Kan bytas ut mot lingonsylt och blodpudding eller annat cravingsaktigt)

  3. Så länge du inte slickar på cementväggar är dina fakegravidcravingsar under kontroll.

    Dessutom tror jag att vi är varandras motpoler. Jag skulle nämligen kunna tänka mig att äta chips istället för blodpudding.😉

  4. Ping: Fan. |

  5. Ping: Fyra timmar kvar… |

  6. Ping: Här är ditt liv, 2011 edition |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s