To ink or not to ink

Jag vet, jag är usel på att blogga, men det är bara för jag är mycket upptagen med att leta efter ställen på kroppen där jag kan tatuera in ett par körsbär. Det är himla tidskrävande förstår ni. I 15 år har jag velat. Jag velar rätt mycket generellt faktiskt. Det är min grej. Det, och muffins. Jag vet for a fact att jag kommer ångra mig. Är på tok för impulsiv för permanent märkning och detssutom tröttnar jag på det mesta rätt fort. Men jag vill ju så gärna färglägga mig! Och har längtat extra mycket efter bläck sen jag stirrat sönder min coola roller derby-kamrat Klara som bara råkar försörja sig som tatuerare, och jag tänkte låta henne have her way with me. Men ingenstans passar dom, mina cherries. Vill ha dem på sidan av halsen, men lets face it, gammal blir man och skrynkliga bär är inte lika fint som släta bär. Åh, detta bryderi!
PS. Lutar även åt att mitt nya Derbynick blir Cherry Bombshell. Himla passande.

15 thoughts on “To ink or not to ink

  1. Jag har en lösning på problemet. Sätt körsbären på skinkan och så ser du till att gå upp i vikt succesivt as you get older så borde körsbären förhoppningsvis inte bli skrynkliga. Det bästa av allt är att du inte kommer att se dom hela tiden heller. Det bli liksom en trevlig surprise varje gång du nakenspeglar dig. Så du har egentligen inget att förlora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s