Jag är Internet roadkill

Jösses Amalia, 2011 blev tydligen året jag glömde blogga. Det har gått sex långa dagar sedan jag senast biktade mig (och ni förstår ju hur besudlad man hinner bli på den tiden).
Närå. Den dunkla odrogade sanningen är att jag överdoserats med en väldig massa sociala-media-baksida på sistone. Att välja att vara synlig online är ju att utsätta sig för en publik man inte valt själv, och ibland beter den sig illa. Kommer med hat, opassande mejl och diverse otrevligheter. Och ibland gör det mig ledsen.

För att förtydliga är jag alltså INTE särskilt intresserad av:
– Pikar, spydigheter och påhopp, samt folk som missförstår med flit bara för att få ta fajten. Om du inte tycker om det jag skriver finns det som tur var alla möjligheter i världen att inte följa. Tumregel: jag menar oftast väl. Säger jag något som tyder på motsatsen försöker jag mig förmodligen på ironi, eller komik. Tydligen med varierad framgång.
– Sexuella inviter från gifta män. Eller någon annan. Att jag skriver om dejting innebär inte att jag är en kvällstidningsannons av tveksam karaktär. Om du inte har skägg, såklart. Har du skägg får du besudla bäst du vill. (OBS! Utmärkt exemplifiering på ovan nämnda ironi.)

Nu när detta är ur vägen ska jag berätta att jag fick äta saker från en stekplatta på nyår, vilket är mycket skojigare än att äta saker från en vanlig platta. Annars är en update av läget rätt enkelt avklarat: Jag har legat 5 dar i soffan med min tuberkulosåkomma, under vilka jag sett 4 säsonger av Big Bang Theory. Jag kan även ha äventyrat min hälsa för en söndagsbrunch, samt köpt en söt anteckningsbok som inte var på rea på mellandagsrean.

26 thoughts on “Jag är Internet roadkill

 1. Om man har någon cm skägg men inte vill komma med en sexuell invit utan mer vill säga att du verkar vara en otrolig kombination av skönhet och en sjuk(t) intressant personlighet. Är det okej eller faller det in under nån av tumreglerna?

 2. Och om man tycker du är lite het, liksom sådär så att man egentligen skulle vilja stöta på dig, men inte gör det, men ändå vill få det sagt, för att du ska förstå att du är lite het… Hur gör man då? Det finns inget formulär man kan använda? En enkät?
  Nu har jag inget skägg att tala om, snarare den där inte-rakat-sig-på-fyra-dagar-om-jag-tar-på-mig-en-mössa-ser-jag-ut-lite-som-Martin-Stenmarck-om-jag-kisar-och-du-står-på-lite-avstånd-looken, men jag vill gärna tro att jag kan vara med i ditt stall ändå. Visst är det väl så? Hjärterum? Visst?

  • Oh, ett stall!! Mycket förtjusande idé!:)
   Jag tänker mig att lägga någon form av enkät i högra spalten där man kan få kryssa i allt av intresse som rör skägg, mitt utseende och var man står i frågan om chokladpannkakor.

 3. Gillar du även kvinnor med skägg…? Närå, glöm det. Skönt att du är back in business. Trodde ett tag att den där lungsoten fått dig att bocka upp tofflorna, trilla ur kanoten, dra ner rullgardinen för gott, säga hej till sankte Per på en personlig basis… Du är en jäkligt skön fläkt med din blogg. Intelligent, j*vligt rolig och så är du dessutom bedårande vacker. Klart folk stör sig. Det finns alltid individer som spårar ur tyvärr. Internet är en oändlig lekplats för alla sorter, även idioter med eller utan skägg. Nåväl, med detta dravel vill jag ba säga att det är kul att du e tebax, typ. The Big Bang Theory is the shit! Älska älska älska. Go’ fortsättning.

  • Vad söt du är, tack.
   Internet är ju ett mycket ocensurerat ställe att hänga på, och det kan också vara så svårt att värja sig, tyvärr. Att inte ta till sig, och att inte ta saker personligt framför allt.
   Man lär så länge man lever. Stålrustningen på.

 4. Alla ”haters” därute är bara små, obetydliga fisar i rymden som inte förtjänar en sekunds uppmärksamhet. You rock and you know it!

  Ps. Skönt att du är tillbaks! You’ve been missed!

 5. Jag måste ha haft en massa tur (och en liten blogg) för jag har inte råkat ut för några elakingar, inte när jag har haft den här bloggen åtminstone.

  Fast det där med att folk inte förstår när man är ironisk, det känns ju så där. Jag har skrivit ironiska saker på både bloggen, Twitter och FB och folk tolkar det bokstavligt, suck!

  Hoppas du mår bättre efter tbc-attacken!

  • Det är rätt många som finner mig provocerande faktiskt. Jag har aldrig riktigt hajat varför, men det är naturligtvis förödande att både vara kvinna och ta plats. själv provoceras jag mer av att jag förväntas vara söt och snäll..

   • De som blir provocerade av dig är såna som bara vill ha mellanmjölk utspädd med vatten, och osaltad, överkokt mat som luktar kål. Alla andra vill ha choklad, chili, vitlök, wasabi, körsbär, sockerkakssmet, salt, whisky, salami och okynnesmuffins.
    Fortsätt smaksätta våra liv!

 6. Under den tiden jag följt din blogg läser jag nu för andra gången hur du blir häcklad av idioter. Jag är av en annan uppfattning, än idioterna asså. Dina inlägg är något bland det roligaste som finns på nätet (du ligger t.o.m. nailad som en av 12 av mina Safari-Top Sites). Blir glad varje gång jag ser att det kommit ett nytt inlägg. Gott nytt förresten och krya på dig!

  (Misstolka inte nailad nu. Det är svengelska för fastnålad.)

  • Ja, nej bloggen hålls faktiskt rätt ren, det är värre med mejl och twitter oc liknande. Men mycket fint också.
   Blir väldigt glad av dina ord❤ Gillar att vara fastnålad:)

 7. Screw the haters, de är inte värda din uppmärksamhet och dina förtjusande inlägg.

  Jag lider av samma sjukdomstillstånd som du och även jag roar mig med Big Bang Theory. Är dock ett par säsonger efter dig men jag är på godan väg!

 8. Men ahhh!
  Du provocerande?

  Ja om det ar provocerande att kanna sig all feel good-y efter man varit har inne, ja da ar du JAVLIGT provocerande.
  Annars: lika snygg och rolig som vanligt!

 9. Jag har saknat dig, skönt att du är tillbaka.
  Har skrivit en pretto-dikt till dig😉

  ”Någon har skalat av mig.
  Tagit mitt skal och kastat bort det.
  Och nu bär jag insidan på utsidan.
  Regn gör ont och solsken bränner.
  Igår fick jag låna en skinande blank rustning som skydd,
  men tungmetallen gjorde mig sjuk.”

  Och det jag försöker säga är……. öööh?
  Jo, glöm inte bort att vara dig själv, den du mår bäst av att vara, i din strävan att hålla idioter på avstånd.

 10. När jag blir stor vill ja bli som du. Hade jag ens varit en promille av det du är hade jag kunnit bli president, påve eller ja i alla fall alltid få som jag vill. Tack vare dig har jag en ännu osundare relation till muffins som leder även mig in i djupa kvargspiraler och miltals löpning. Men det är det värt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s