Have a happy f-ing period

Always nya reklam för kvinnoblöjor gör mig mycket uppspelt. Det är fluffiga babyblå moln och fjäderlätta millimetertunna blad för uppsugning. Det är leenden och lycka, för mensen är blå och bindan vit som snö. Och på en ny och förbättrad websida nära mig kan jag även ”wish a friend a happy period” och lära mig mitt ”time-o-month mantra”. Oh, the joy!*
Jag har egentligen bara en fråga: vem fan använder bindor?

Visst är det kul att Always har hittat en massa kvinnor som aldrig har varit gladare av att blöda i underlivet. Men ändå vet vi alla att det liksom inte är trevligt någonstans. Det är en salig röra, och jag skulle ju helst se att smeten sugs uppinnan den lämnar kroppen. Jag har faktiskt funderat, men jag kan verkligen inte se några hållbara argument till att inte v ara en tampax-flicka. Visst är vi alla tvugna att då och då, av olika skäl, ta till den hederliga dambindan. Men som regel håller man sig väl till OB? Jag gillar liksom inte att gå runt och gosa med röran i trosorna. Förså fantastisk är inte Always nya nattbinda.

*Fotnot: min period är f.ö. allt annat än happy, det är mest en fem dagars smärtfest med för många citodon, uppsvälld buk och tonårsacne. För att inte tala om hormonerna -allt annat än happy. Note to Always: rethink strategy.

1.jpg woman laughing.JPG 5.jpg

One thought on “Have a happy f-ing period

  1. Ping: It’s alright Ma, I’m only bleeding |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s