Att bajsa på sig

Nu har jag skitit på mig i ett dygn, och det börjar bli kletigt. Anledningen till avföringsproblematiken är en liten rulle jag kom över igår. Ingen toarulle, en filmrulle. Paranormal Activity. Det är i särklass det obehagligaste jag någonsin har sett, jag satt bokstavligen och skrek i hörnet på soffan i över en timme. När filmen var slut kände jag mig smutsig. Och inte endast på grund av bajset, utan för att någon vanhelgat min själ.
Jag sov ingenting i natt. Och jag kan alltid sova. Jag sov som en baby efter Seven och Saw och Blair Witch. Men efter detta kommer mina nätter aldrig bli desamma.

TRAILER

111.jpg

2 thoughts on “Att bajsa på sig

  1. Ping: Supernajs och Jättebajs |

  2. Ping: Rymdblöjan på. |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s